Magneettiloimi talliin ja matkustamiseen

Monikäyttöinen magneettiloimi hyvällä hinta-laatusuhteella. Magneetit parantavat alueen verenkiertoa nopeuttaen palautumista ja lievittäen lihaskipuja sekä jännitystiloja lihaksistossa. Vaikuttaa tehokkaasti mm. lapojen, selän ja takaosan alueen suuriin lihasryhmiin. Loimea voidaan hyödyntää osana hevosesi lihashuoltoa, esimerkiksi hieronnan yhteydessä tai ennen ja jälkeen treenin.

Loimi on valmistettu ohuesta sekä hengittävästä puuvillakankaasta. Loimi sisältää 100 kappaletta 1000 gaussin magneettia. Loimessa on ristivyöt sekä jalkalenkit. Saatavilla koot: 135-165cm.

Hinta:
159€

Magneettiset Kinnersuojat

Pehmeästä neopreenistä valmistetut kinnersuojat. Suojat ovat tarkoitettu hoitamaan, kuntouttamaan, palauttamaan sekä ennaltaehkäisemään kintereen alueen vammoja. Magneetit parantavat alueen verenkiertoa ja poistavat tehokkaasti turvotusta.

Tuote sisältää 20 kappalaletta 800 gaussin magneettia. Anatomisesti muotoillun tuotteen sisäpinta on elastista kumi-materiaalia, jonka ansiosta suoja pysyy hyvin paikoillaan. Suoja kiinnitetään tarralla ja siinä on reilusti säätövaraa. Tuote myydään pareittain. Yksi koko M-L.

Voidaan suositella esimerkiksi kinnerpateista kärsivälle hevoselle.

Hinta:
75€ / pari

Magneettiset polvisuojat

Pehmeät ja kevyet, joustavasta neopreenistä valmistetut polvisuojat. Suojat ovat tarkoitettu hoitamaan, kuntouttamaan, palauttamaan sekä ennaltaehkäisemään etupolven alueen vammoja. Magneetit parantavat alueen verenkiertoa ja poistavat tehokkaasti turvotusta.

Tuote sisältää 10 kappaletta 800 gaussin magneettia. Tuotteen sisäpinta on elastista kumi-materiaalia, jonka ansiosta suoja pysyy hyvin paikoillaan. Suoja kiinnitetään tarralla ja siinä on reilusti säätövaraa. Tuote myydään pareittain. Yksi koko M-L.

Hinta:
85€ / pari

Magneettinen niskapanta

Neopreenistä valmistettu niskapanta, joka kiinnitetään hevosen riimuun tai suitsiin. Niskapannalla on rentouttava ja rauhoittava vaikutus.

Magneettiniskapanta sisältää 5 kappaletta 800 gaussin magneettia. Tuotteen sisäpinta on elastista kumimateriaalia ja siinä on tarrakiinnitys.

Niskapantaa voidaan suositella esimerkiksi päätään ravisteleville, kuljetuksesta stressaaville ja suutaan aukoville hevosille. Yksi koko sopii kaikille.

Hinta:
39€

Magneettiset talli- ja kuljetussuojat

Erittäin pehmeät ja kevyet, keraamisesta kuidusta valmistetut, monikäyttöiset jalkasuojat. Suojat ovat tarkoitettu hoitamaan, kuntouttamaan, palauttamaan sekä ennaltaehkäisemään jalkojen alueiden vammoja. Magneetit parantavat alueen verenkiertoa ja tehostavat kehon omia paranemisprosesseja. Suojat valmistelevat jalkoja rasitukseen ja poistavat tehokkaasti mm. rasituksen jälkeistä turvotusta. Suojat sopivat hyvän muotoilun puolesta erinomaisesti myös kuljetuskäyttöön.

Tuote sisältää 20 kappaletta laadukasta 1000 gaussin magneettia. Magneetit ovat sijoiteltu siten, että vaikutus ulottuu mahdollisimman laajalle alueelle. Suojissa on hyvä tarrakiinnitys ja ne ovat helppo asetella jalkaan istuvaksi. Tuote myydään pareittain. Saatavilla koot: M ja L.

Hinta:
89€ / pari

Magneettiset jalkasuojat

Pehmeästä neopreenistä valmistetut jalkasuojat. Suojat ovat tarkoitettu hoitamaan, kuntouttamaan, palauttamaan sekä ennaltaehkäisemään jalkojen alueiden vammoja. Magneetit parantavat alueen verenkiertoa ja poistavat tehokkaasti turvotusta. Muotoilunsa ansiosta nämä suojat sopivat niin talli, kuljetus kuin tarha käyttöönkin.

Tuote sisältää 10 kappaletta 800 gaussin magneettia. Suojat sopivat elastisen muotoilunsa ansiosta sekä etu- että takajalkoihin. Suojat myydään pareittain. Saatavilla koot: M ja L.

Hinta:
79€ / pari

Magneettiset vuohissuojat

Joustavasta neopreenistä valmistetut hyvin muotoillut ja helppohoitoiset vuohissuojat. Suojat ovat tarkoitettu hoitamaan, kuntouttamaan, palauttamaan sekä ennaltaehkäisemään mm. vuohisnivelten, hankositeiden ja jännetuppien alueiden vammoja. Magneetit parantavat alueen verenkiertoa ja poistavat tehokkaasti turvotusta.

Yksi vuohissuoja sisältää 24 kappaletta 800 gaussin magneetteja sekä kaksi siirrettävää lisämagneettia. Tarkan suunnittelun ja lisämagneettien avulla saat parhaan tehon juuri oikeaan kohtaan. Suoja kiinnitetään tarralla ja siinä on reilusti säätövaraa. Tuote myydään pareittain. Yksi koko M-L.

Hinta:
69€ / pari

Magneettiset bootsit

Pehmeästä neopreenistä valmistetut bootsit. Bootsit suojaavat hevosen ruununrajaa ja vuohiskuoppaa nirhaumilta. Bootsit edistävät verenkiertoa ja lievittävät tehokaasti turvotusta esimerkiksi kavionivelessä. Helppohoitoiset bootsimme hylkivät vettä ja hiekkaa.

Tuote sisältää 20 kappaletta 800 gaussin magneettia. Bootsit kiinnitetään tarralla ja niissä on reilusti säätövaraa. Tuote myydään pareittain. Yksi koko M-L.

Hinta:
39€ / pari

Huomioitavaa magneettituotteissa

Kaikkiin magneettituotteisiin suositellaan totuttamisaikaa. Tuotteissa käsinpesu. Tuotteita ei tule säilyttää esimerkiksi auringonpaisteessa, kuumuus heikentää magneettien tehoa.